Repaint Schilderwerken, sinds 2006

Met vol enthousiasme hebben de broers Remond en Ricardo Schouten in 2006 Repaint Schilderwerken opgericht. Geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch hebben beide broers al vroeg kennis gemaakt met het schildersvak. Na een strenge leerschool, het behalen van de nodige certificaten én het leren van de fijne kneepjes van het vak besloten de broers het avontuur aan te gaan door Repaint Schilderwerken te beginnen.

Repaint Schilderwerken

Veelzijdig

Dankzij onze veelzijdigheid en ons netwerk met vakbekwame partners kunnen we met elke opdracht goed uit de voeten. Van kleinschalige opdrachten voor particulieren tot projectrealisatie, bij Repaint Schilderwerken wordt elk project benaderd met enthousiasme en flexibiliteit. Via deze wijze zorgen we ervoor dat u met een goed gevoel het eindresultaat tegemoet kunt zien.

Werk waar we trots op zijn

Uiteraard zijn we trots op ons werk. Dankzij onze ervaring weten we al te goed dat geen enkele klus of opdracht hetzelfde is. We kijken daarom altijd naar verschillende mogelijkheden die op uw wensen aansluiten. Daarbij adviseren we u bij kleurkeuze, verftechnieken en materialen. Ook zullen we vraagstukken aankaarten die wellicht nog niet de aandacht hebben gekregen die ze hebben verdiend. Zo werken we naar een eindresultaat toe waar samen trots op kunnen zijn. Dit laten we graag zien!

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!