Onze diensten

Schilderwerk

Met een ijzersterke reputatie helpt Repaint Schilderwerken u met binnen- en buitenschilderwerk. We helpen bedrijven en particulieren met hun schilderwerk sinds 2006. Dankzij een breed scala aan verftechnieken kunnen we wanden, kozijnen of muren uitstekend behandelen.

Hierbij overleggen we met u welke afwegingen u kunt nemen om tot een passende verftechniek te komen: van klassiek kwasten en rollen tot latexspuiten, lakspuiten en verfspuiten. In ieder geval werken we met topproducten en gaan we voor topkwaliteit. Voor u het weet is het verfwerk in én rondom uw bedrijfspand of huis weer als nieuw.

Dankzij onze ervaring houden we altijd rekening met bestaande bedrijfsprocessen of uw huidige woon en leefomstandigheden. Zo gaan we projectmatig te werk zodat u zo goed mogelijk uw woon- en werkplezier kunt behouden. Neem gerust contact op met ons om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Stukadoren en stucwerk

Stucwerk is een uitstekende basis voor verdere afwerking maar kan ook dienst doen als decoratie. Uw wanden of plafonds stuken is mogelijk op verschillende manieren. Van spachtelputz tot glad pleisterwerk en van stucco tot betonloon: we kunnen u er alles over vertellen.

Hierbij zetten we altijd helder uiteen welke technieken het beste aansluit op uw wensen en wat goed zou passen binnen uw bedrijfspand of woning. Een heldere begroting zorgt ervoor dat er geen verrassingen voor u zijn. Vanzelfsprekend gaan we planmatig voor u aan de slag. Dit is wel zo fijn, zodat u ongestoord door kunt gaan met de dagelijkse gang van zaken als het gaat om wonen of werken.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons. We staan u graag te woord.

Behangwerk

De mogelijkheden wat betreft behang zijn enorm. Wat zijn uw eisen als het gaat om behang? Dient het stootvast te zijn, of overschilderbaar? Of juist brandvertragend?

De opties zijn uitgebreid, u kunt denken aan traditionele papierbehang, vinylbehang, glasvliesbehang tot aan textielbehang of renovlies. Vanzelfsprekend zal de grootte, functie en de beoogde uitstraling van de ruimte een rol spelen bij de uiteindelijke keuze.

Repaint Schilderwerken bespreekt graag alle mogelijkheden met u. Wilt u weten wat bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Spuitwerk

Spuitwerk is een manier om een strak resultaat te krijgen zonder structuur of rollerbanen. Latexspuiten of verfspuiten zijn spuitmethodes waarbij het zeer gemakkelijk is om grote oppervlaktes te kleuren met een zeer egaal resultaat. Daarnaast bestaat ook het spackspuiten, in tegenstelling tot latex spuiten of verfspuiten wordt met spackspuiten ook structuur aangebracht middels een dunne laag pleisterwerk.

Spuitwerk is een fijne methode om grote oppervlaktes te behandelen, omdat bijvoorbeeld een strak en egaal resultaat relatief snel te bereiken is ten opzichte van traditionele verfmethodes.

Repaint Schilderwerken heeft enorm veel ervaring met spuitwerk vanwege de grote projectmatige werkzaamheden. Deze ervaring nemen we uiteraard mee naar uw project. Wilt u meer informatie over ons spuitwerk? Neem gerust contact op.

Renovatie en schadeherstel

Renovatie en schadeherstel is bijzonder vakwerk. Bij Repaint Schilderwerken herstellen we houtrot, brandschade, inbraakschade of waterschade. Ook renovatieprojecten zoals het herstellen van een monumentaal pand behoort tot de mogelijkheden. Het komt regelmatig voor dat bepaalde houtwerken moeilijk vervangbaar zijn in verband met ornamenten en vormen.

Goed preventief onderhoud is hierbij van belang, maar mocht herstelwerkzaamheden nodig zijn dan kunnen we dankzij onze vakkennis u hierbij assisteren.

Wilt  weten wat bij u mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Beglazing en glasservice

Bij Repaint Schilderwerken weten we al te goed dat duurzaam wonen en werken niet mogelijk is zonder goede beglazing. Daarnaast is de juiste beglazing ook bepalend voor sfeer en ruimtelijkheid binnen uw bedrijfsruimte of woning.

Door de vele projecten die Repaint Schilderwerken heeft mogen uitvoeren in de loop der jaren kunnen we u alles vertellen over beglazing. Dit kan variëren van isolerend glas tot aan glazen wanden, veiligheidsglas en glazen afscheidingen.

Heeft u behoefte aan maatwerk glas en de bijbehorende expertise? U kunt altijd contact opnemen met ons, we adviseren u graag!

Een mooi resultaat is niet vanzelfsprekend

Een mooi resultaat is niet vanzelfsprekend. Dankzij onze ervaring weten we dat je vakmanschap, kennis van materialen en een deugdelijke planning moet combineren om tot een mooi eindresultaat te komen. We zijn enorm kritisch en vragen daarom het beste van onszelf en van de materialen waarmee we werken. Daarom werken we volledig gecertificeerd en enkel en alleen met topmerken. Dit tot grote vreugde van onze opdrachtgevers!

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!