Vakkundige projectrealisatie

Zakelijk

Wat wij voor u kunnen betekenen
Repaint Schilderwerken realiseert grootschalige projecten van A tot Z. Hierbij putten wij uit ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en vakbekwame specialisten. Voor betekent dit dat u onze diverse specialismen kunt combineren en communiceert met één aanspreekpunt.

Wij luisteren naar uw wensen, adviseren en leveren professioneel werk met daarbij aandacht voor het milieu.

  • stukdoren
  • schilderwerk
  • behangwerk
  • beglazing
  • schadeherstel & renovatie
  • onderhoudsplan

Bedrijven
Goed onderhoud van uw bedrijfspand kan u flink geld besparen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit bij Repaint Schilderwerken, komen wij een- of tweejaarlijks langs voor een professionele inspectie. We nemen preventieve maatregelen om zaken als houtrot te vorkomen en plegen waar nodig onderhoud.

Monumentaal
Het onderhouden en renoveren van monumentale panden vraag om vakwerk. Vakwerk wat Repaint Schilderwerken levert dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis. We nemen verzorgen zowel het binnen- als buitenschilderwerk om een monumentaal pand weer in oude glorie te herstellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en specialistische technieken.

Nieuwbouw
Het stuken van wanden of plafonds. Complete wandafwerking met verschillende materialen, kleuren en afwerkingen: van sauswerk tot spuitapplicaties en decoratief schilderwerk. Zelfs het beglazen hebben we in de vingers. Repaint Schilderwerken verzorgt werkzaamheden voor diverse nieuwbouwprojecten.

Onderwijs
Naast vakkundigheid, staat Repaint Schilderwerken ook voor flexibiliteit. Wanneer de scholen gesloten zijn, gaan wij aan het werk. Wandafwerking, beglazing, grondige renovatie of onderhoud? Wij komen bij u langs wanneer u dat uitkomt.

Vereniging van Eigenaren (VvE)
Investeren in de waarde van vastgoed en in het wooncomfort van bewoners. Is dat wat u als VvE nastreeft? Repaint Schilderwerken levert een scherpe offerte, werkt met ervaren schilders en zorgt voor een duidelijk onderhoudsplan. Zowel voor binnen,- als buitenwerk, kunt u rekenen op vakwerk als het gaat om stukadoren, wandafwerking en beglazing.

Woningcorporatie
Comfortabel wonen is belangrijk. Onderhoud of renovatie van huurwoningen? Repaint Schilderwerken regelt een strakke planning, informeert bewoners en handelt werkzaamheden netjes af. Combineer onze diverse specialismen en wij verzorgen uw opdracht van A tot Z.

zakelijk schilderwerk
We horen graag van je

ADRES
Preludehof 91 5245 AR ROSMALEN

ALGEMEEN
KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON
06-28677241
06-28679861

EMAIL
info@repaint-schilderwerken.nl

Volg ons
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op