Vakkundig & op maat

Particulieren

Wat wij voor u als particulier kunnen betekenen
Schilderwerk, complete wandafwerking, renovatie of onderhoud. Voor zowel het binnen- als buitenwerk van uw woning bent u bij Repaint Schilderwerken aan het juiste adres. We hebben in de afgelopen jaren een team van betrouwbare, vakbekwame specialisten om ons heen verzameld. Repaint Schilderwerken luistert naar uw wensen, adviseert en zorgt voor een professionele afwerking. Dat alles in overleg met uw mogelijkheden.

Stukadoren
Stucwerk is haast niet meer weg te denken. Voor de één is het de basis voor verdere afwerking, voor de ander dient het als decoratie. Denkt u erover na om uw wand of plafond te laten stuken? Van spachtelputz tot glad pleisterwerk en van stucco tot betonloon: er zijn zoveel mogelijkheden. Welke techniek past het beste bij u en uw wensen? Wij zoeken het voor u uit.

Schilderwerk
Zijn uw wanden, kozijnen of deuren aan een nieuwe look toe? Repaint Schilderwerken geeft kleuradvies en bespreekt met u de verftechnieken. Kiest u voor het traditionele verven met rollers en kwasten? Of heeft u liever spuitwerk? In ieder geval werken we met topproducten en gaan we voor topkwaliteit. Voor u het weet is het verfwerk in én rondom uw huis weer als nieuw.

Behangwerk
Van het traditionele papierbehang tot aan vinyl en glasvliesbehang: de mogelijkheden voor uw wandafwerking zijn enorm. De vraag is: aan welke eisen moet het voldoen? IJzersterk, duurzaam, brandvertragend, stootvast en overschilderbaar: het is een kleine greep uit de mogelijkheden. Repaint Schilderwerken spreekt ze met u door en zorgt voor een zeer zorgvuldige afwerking.

Schadeherstel & renovatie
Zaken als houtrot vragen om een vakkundige blik, evenals brand, inbraak en waterschade. Maar ook de renovatie van een monumentaal pand. Repaint Schilderwerken inspecteert, adviseert en neemt preventieve maatregelen of verzorgt de herstelwerkzaamheden. Wacht niet tot het te laat is, zo voorkomt u dure verrassingen.

Onderhoud
Goed onderhoud kan u geld besparen. Bij Repaint Schilderwerken kunt u een onderhoudscontract afsluiten, waarbij wij een- of tweejaarlijks langskomen voor een professionele inspectie. Hierna wordt besloten of het nodig is om onderhoud te plegen.

particuleren
We horen graag van je

ADRES
Preludehof 91 5245 AR ROSMALEN

ALGEMEEN
KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON
06-28677241
06-28679861

EMAIL
info@repaint-schilderwerken.nl

Volg ons
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op