Waar wij voor staan

Over ons

Passie voor het schildersvak
Repaint Schilderwerken is een Brabants schildersbedrijf dat is opgericht door de broers Remond en Ricardo Schouten. Geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch, maakten zij al vroeg kennis met het schildersvak. Na het opdoen van jarenlange ervaring én het behalen van de nodige certificaten, besloot het tweetal in 2006 voor zichzelf te beginnen. De broers begonnen met kleinschalige opdrachten voor particulieren, maar hebben inmiddels ook veel ervaring met projectrealisatie dankzij een uitgebreid netwerk van vakbekwame partners.

Vakkundig & professioneel
Jarenlange ervaring, volledig gecertificeerd en altijd op de hoogte van de nieuwste technieken: Repaint Schilderwerken is professioneel, gaat vakkundig te werk en streeft altijd naar het beste resultaat. Goed inzicht, vakkundigheid en efficiënt werk zorgen ervoor dat u in no time van het eindresultaat kunt genieten.

Advies & schilderwerk op maat
Geen klus is hetzelfde. Daarom is Repaint Schilderwerken altijd nauw betrokken bij elk project. U vertelt uw wensen, wij kijken naar de mogelijkheden. Kleurkeuze, verftechnieken en de juiste materialen: het zijn zaken waar u misschien niet aan heeft gedacht. Wij denken met u mee, adviseren en leveren schilderwerk op maat. Flexibiliteit mag daarbij niet ontbreken.

Duurzaam & milieuvriendelijk
Repaint Schilderwerken werkt uitsluitend met duurzame materialen. Duurzaam in de breedste zin van het woord. Denk aan een minimale belasting van het milieu, maar ook aan goed schilderwerk wat minder snel aan vervanging toe is. Op langere termijn bent u op deze manier ook duurzaam bezig voor uw eigen portemonnee.

Over ons
We horen graag van je

ADRES
Preludehof 91 5245 AR ROSMALEN

ALGEMEEN
KvK: 123456789
IBAN: NL42 RABO 0123456789

TELEFOON
06-28677241
06-28679861

EMAIL
info@repaint-schilderwerken.nl

Volg ons
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op